Administrer bloggen din fra din aktive hjemmeside

Vi har gjort det enkelt og praktisk for deg å administrere bloggen din!


Start med å publisere nettstedet ditt, og logg deretter direkte inn på ditt nettsted fra skrivebordet eller mobilen. Pass på at du logger deg på med Wix-kontoen din, så du vil bli logget inn som admin til bloggen din.

Du kan administrere bloggen og poste fra ditt aktive nettsted. Bare logg inn på bloggen din med Wix-kontoen din

Nå er du klar til å skrive, redigere og administrere innlegg. Bare klikk Lag et innlegg og trykk Publiser. Det er alt. Det er live for alle leserne dine å se. I tillegg kan du administrere alle dine innleggkommentarer også - se hva folk sier, like eller slette kommentarer og mer. Hvis du har jobbet på et innlegg og vil komme tilbake til det senere, kan du lagre det som et utkast. Du kan publisere det når som helst, bare gå til Min profil > Utkast.
0 visninger

Siste innlegg

Se alle

Nordstrandakutten

MITT NAVN ER JONAS STEINHAGEN JEG BLE MEGET SYK MED STORE SMERTER I MAGEN DEN 20.03.2019. JEG HADDE ALDRI BLITT SÅ DÅRLIG I MITT LIV, OG FØLTE MEG REDD. RASKT BESTILLTE JEG TRANSPORT TIL LEGEVAKTEN I 

Munkerudtunet 10 , 1164 Oslo

Ved fare for liv og helse ring 113